Home > Agenda > Moodboard workshop met InspiratieDoeBoek

Moodboard workshop met het InspiratieDoeBoek

Meld je hier aan voor de workshop

Moodboard workshop met het InspiratieDoeBoek

Hoe je écht die ruimte, rust en tijd voor jezelf krijgt waar je zo naar verlangt

In deze workshop ga je, samen met een kleine groep vrouwen, op een ontspannen manier aan de slag. Je neemt je eigen InspiratieDoeBoek mee, waarmee je al bezig bent geweest. Die gebruik je als jouw ‘leidraad’. Alles wat je hebt geschreven, geplakt, verzameld, enzovoort. Ik help je hier de punten uit te halen die belangrijk voor je zijn om keuzes te maken die bij je passen, zodat je luchtiger leeft maar ook steviger aan het stuur van je eigen leven zit. Dit maak je visueel op een moodboard en neem je mee naar  huis als jouw eigen reminder. Jouw stok achter de deur. 
Focus en inspiratie
Ik help je om op jezelf afgestemd te zijn en te blijven tijdens de workshop, zodat je 100% geïnspireerd bent en de focus houdt om met het boek en het moodboard bezig te zijn. Dat is thuis moeilijker of niet mogelijk en daarom is deze workshop ook zo fijn.
 
Tijd en ruimte voor jezelf
In alle rust heb je tijd en ruimte voor jezelf. Er ligt veel materiaal voor je klaar om te gebruiken in jouw InspiratieDoeBoek en op het moodboard: pennen, (kleur)potloden, stiften, scharen, stickers, lijm, washitape, magazines om uit te knippen of scheuren, enzovoort. Natuurlijk mag je ook je eigen spullen meenemen die je wilt inplakken of waar je mee wilt schrijven of tekenen. Maar je mag ook gebruik maken van alles wat er aan materialen aanwezig is.
 
Moet ik al helemaal klaar zijn met het InspiratieDoeBoek om me aan te kunnen melden?
Nee, je hoeft niet alles af te hebben, maar wel het grootste gedeelte. In de workshop gebruik je de antwoorden die je al hebt gegeven om inzicht te krijgen in hoe je écht die ruimte, rust en tijd voor jezelf krijgt waar je zo naar verlangt. Wat je daarvoor nodig hebt of anders denkt of doet. Dat maak je visueel op het moodboard. Gun het jezelf en meld je aan 
Wat houdt de workshop in?
De investering is € 55,00  (incl. btw) en dit zijn de ingrediënten:
• koffie/thee met lekkers
• pen, notitieboekje, moodboard
• alle creatieve materialen om te gebruiken in het InspiratieDoeBoek en op het moodboard
• ‘tijd voor jezelf’ goodie bag
• huur locatie ruimte 
Wanneer en waar is de workshop?
Datum: zaterdag 24 september 2022
Tijd: 10.00-13.00 uur
Locatie: In de ‘huiskamer’ van Gezondheidscentrum Villa Xaverius, Driebergen (vlakbij Utrecht). 
Ik heb de tafels in de ‘huiskamer’ zo neergezet dat je genoeg ruimte hebt om lekker bezig te zijn en om met voldoende afstand van elkaar te zitten. Hierdoor zal de groep max. 3-4 deelnemers zijn. Dus geef je op voordat het vol is