Home > Agenda > Mini-retreat: DoNotBurnout

Mini-retreat: DoNotBurnout

Mini Retreat Zaterdag 31 Oktober in Zoelen.
wat is een mini-retreat? Een heerlijke tijd-voor-mij-verwen-dag! Een dag ingevuld vanuit de doelstelling van BASE: een moment voor jezelf waarbij we Balans brengen in body, mind en health, door met de juiste persoonlijke Aandacht je (weer) Sterk en weerbaar te maken en je Energie een boost te geven. Tijdens deze mini-retreats ervaar je de holistische Stability blik op well-being. Je ervaart de vele mogelijkheden vanuit ons aanbod zoals: massage, personal training/ begeleiding, coaching en de verschillende groepslessen, gericht op bewustwording, stabiliteit en kracht in lijf en leven.
09.30 uur: aankomst met een welkomstdrankje en lekker landen
10.00 uur: groepsles 1: inspannend
11.00 uur: coaching / inspiratie
12.00 uur: groepsles 2: ontspannend
13:00 uur: lunch met voedingsadvies
14:00 uur: groepsles 3: Restorative & Yoga Nidra met Anne Elberse Yoga
15.00 uur: afsluiting met ruimte voor vragen en advies op maat
Locatie: Voor mini-retreats verwelkomen wij jou graag op een bijzonder mooie plek in het Betuwse dorp Zoelen (tussen Culemborg en Tiel). We ontvangen je in de splinternieuwe ontmoetings- en trainingsruimte: inzicht. De plek biedt comfort, gemoedelijkheid en rust. Tegelijkertijd daagt het uit om in beweging te komen, op eigen terrein en daarbuiten in het bos, of op het kronkelende riviertje de Linge. Inzicht beschikt naast verschillende ruimtes in de omgebouwde fruitschuur over een prachtige, ruime tuin waar met mooi weer de gehele retreat wordt verzorgd. Dit mini-paradijs kent vele verschillende plekjes, met ieder een eigen karakter. Overal is voldoende ruimte om op gepaste afstand van elkaar te verblijven, praten, werken en ontspannen.
Inschrijving: Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@baseforstability.nl Er is maar ruimte voor maximaal 10 personen per retreat, dus wees er op tijd bij.