Home > Agenda > Mindfulness 3-daagses Mildheid en Vreugde

Mindfulness 3 daagse op landgoed in Winterswijk-Miste

Mindfulness - Winterswijk

Door mee te doen aan de groep Mildheid en Vreugde creëer je ruimte in je leven om regelmatig op te laden, te verwerken, ontspannen en herstellen.

Je kunt het vergelijken met onderhoudsbeurten voor de auto. Regelmatig een time-out / een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de auto optimaal blijft functioneren.  Een paar keer per jaar uit de waan van de dag stappen en je dieper verbinden met jezelf geeft je de mogelijkheid makkelijker het pad te volgen wat echt bij jou past. In plaats van doorgaan op je automatische paden.

De groep ‘Mildheid en Vreugde’ komt in het voorjaar en najaar drie dagen samen op een prachtige, stille plek in de natuur (in Winterswijk-Miste).

Wanneer kan ik meedoen?

De groep komt dit jaar samen op 9, 10 en 11 maart en 23, 24 en 25 november. Je kunt op ieder moment instromen.

Wat doen we tijdens deze drie dagen?

Samen beoefenen we yoga, mindfulness en meditatie. We volgen een programma waarin ruimte is voor ontspanning en verdieping. We brengen iedere dag tijd door in het bos.

Waar komen we samen voor de 3 daagses?

De drie daagses vinden plaats bij Ruimte voor Verbinding aan Heurntjesweg 3 Winterswijk-Miste. Gelegen op landgoed Kreil. Middenin de natuur op één van de stilste plekken van het land. Vanuit de meditatieruimte zien we regelmatig reeën in het bos.

Er zijn beperkt overnachtingsmogelijkheden beschikbaar op onze locatie. Daarnaast zijn er meerdere BB’s in de buurt waar je gebruik van kunt maken tijdens de dagen.

Hoe werkt het?

De intentie van deze doorgaande groep is dat je je steeds committeert voor twee keer drie dagen. Uiteraard is er de ruimte om eerst te kijken of het bij je past.

Door met een vaste groep steeds samen te komen leer je veel van elkaar. Je hebt de mogelijkheid om ontdekkingen te doen over jouw intermenselijke patronen. Te oefenen met je dieper verbinden en ruimte om oude pijn en overlevingspatronen te leren kennen en ervoor te zorgen. Er ontstaat een Sangha (een gemeenschap waarin je steun, herkenning en spiegeling vindt).

Je bekijkt steeds per jaar of je je opnieuw committeert voor de groep.

Wat kost deelname aan deze groep?

De kosten bedragen 575 euro voor 2 x 3 dagen. Dit is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig om zelf je lunch te bereiden.

Hoe kan ik mijn plekje in de groep reserveren?

Je kunt je interesse en telefoonnummer mailen naar judith@ruimtevoorverbinding.nu. Ik neem contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Ik heb een vraag

Bel of mail mij gerust. Of kijk op mijn website www.ruimtevoorverbinding.nu