Home > Agenda > Masterclass Relaxed Ruziemaken

Masterclass Relaxed Ruziemaken voor Leiders met Lef

Hoe Relaxed Ruziemaken werkstress kan voorkomen of verminderen

Dit is wat je kunt verwachten in deze Masterclass

Op een originele manier pleiten Joyce en Tom voor het maken van “ruzie” in je team. Maar dan wel op een manier die psychologische veiligheid waarborgt. Zij putten uit een onuitputtelijke bron van praktijkvoorbeelden en geven handige toepasbare tips en tricks.

Je ontdekt wat jouw conflictstijl is. De krachtige Gorilla die zijn/haar zin doordrukt of de Teddybeer die vooral de relatie goed wil houden en bij conflicten maar toegeeft? De strategische Vos, de polderende Mier, of misschien de weghuppelende Haas?

Joyce Korver en Tom Goddijn schetsen in deze unieke Masterclass een methode om lastige kwesties in je team strategisch en creatief te lijf te gaan.

Deze Masterclass wordt gegeven door

  • Joyce Korver, advocaat- mediator en docent mediationvaardigheden en auteur van het boek In 10 stappen relaxed ruziemaken.
  • Tom Goddijn, persoonlijk leiderschapstrainer, -coach, mediator en auteur van het boek In 10 stappen van conflict naar samen werken.

Deelname is gratis!

Meld je gratis aan voor deze Masterclass door op onderstaande knop te klikken en je gegevens in te vullen. Daarna ontvang je een bevestiging van inschrijving. 

Volgende Masterclass: 8 januari, 16.00 – 17.30 uur

Als je je aanmeldt voor deze Masterclass, ga je akkoord met de privacyverklaring. Na je aanmelding ontvang je meer tips over conflicten oplossen van zowel Joyce als Tom.