Home > Agenda > ‘Lichter leven’ door Acceptance and Commitment Training

'Lichter leven': Acceptance and Commitment Training

'Lichter leven' met ACT (Acceptance and Commitment Training)

Korte Vervolgtraining om na de Mindfulnesstraining in ACTie te komen.

 

Op een andere manier omgaan met (werk)stress in je leven. Bij de Mindfulnesstraining zette je al de eerste stap door je mild en vriendelijk te openen voor alles wat zich aan je voordoet. Bij ACT ga je nog een stapje verder door nare gevoelens als angst, onzekerheid of verdriet bij je op schoot uit te nodigen. Zodat je kunt zien dat jij die gevoelens niet 100% bent, maar dat je die gevoelens ook van een afstandje kunt bekijken. Zo kun je met die gevoelens ‘zijn’ in plaats van dat die gevoelens jou bepalen.

En dan…
Dat geeft al lucht! En in die opluchting ga jij voor jezelf na wat jij belangrijk vindt in je leven: jouw kompas bepaal je door je waarden in kaart te brengen. Je komt in ACTie. Je gaat het leven leiden dat jij waardevol vindt en hervindt (weer) de lichte toon in je leven.

De training
In 5 bijeenkomsten van 2 uur oefen je, na uitleg, met het ACT-gedachtengoed toe te passen in je dagelijks leven. Het is de bedoeling dat je tussendoor ook dagelijks met ACT bezig bent. Pas dan heb je er echt iets aan en ontstaat er een positieve verandering.

Data en locatie
Op vrijdagmiddag 4 maart 2022 van 13.30-15.30 uur start deze wekelijkse training in het Kantoorverzamelgebouw aan de Oostersingel 23 in Assen waar we, met een kleine groep, in een grote ruimte kunnen zitten.
Alle data op een rijtje: 4, 11, 18, 25 maart en 1 april van 13.30-15.30 uur.

Kosten
De training kost €225,- particuliere deelname, €300,- zakelijk (BTW vrijgesteld). Inclusief werkmap en opnames.
Sommige ziektekostenverzekeraars zoals De Amersfoortse en Zilveren Kruis vergoed een deel van de kosten vanwege mijn VMBN Categorie 1 lidmaatschap. Informatie hierover is te vinden in de Zorgwijzer
Of vraag het na bij je zorgverzekering.

Voor meer informatie: https://www.itaduursema.nl of info@itaduursema