Home > Agenda > Lezing “Hoe neem ik zelf opnieuw de regie in mijn leven”

Lezing voor geïnteresseerden die meer willen horen over onze training, samen met 2 artsen

Hoe neem ik zelf opnieuw de regie in mijn leven?

Op 20 oktober organiseren wij samen met Dr. Sofie Reubens en Dr. Luc Vanderlinden (beiden arts en oud-deelnemer) een lezing in België. 

Deze lezing is voor geïnteresseerden die een inkijk willen in de werking en de effecten van onze training.

Hoe neem je zelf opnieuw de regie in je leven? Dat is de vraag waar we tijdens onze lezing graag dieper op in willen gaan. Ontdek hoe je daadwerkelijk invloed kunt uitoefenen op je gezondheid en zelfs volledig kunt herstellen van langdurige (chronische) klachten. Ervaar hoe je bij de oorzaak komt van problemen en klachten, zodat je geen symptomen bestrijdt maar écht resultaat behaalt.

Tijdens de lezing vertellen wij hoe (onbewuste) stress tal van fysieke, psychische en emotionele klachten in stand houdt en hoe de vicieuze cirkel van klachten doorbroken kan worden waardoor de weg naar herstel start. Je krijgt inzicht in de kracht van je onbewuste brein. Je onbewuste brein kun je namelijk niet controleren met je bewuste brein, maar wél leren aansturen.

Het is mooi en het is waar! Het lijkt nu misschien nog een onwaarschijnlijk verhaal, te mooi om waar te zijn. Het is echter een hele logische-oorzaak en gevolg-reactie die het herstel veroorzaakt. Eenvoudig te begrijpen, snel te leren en goed te integreren in het dagelijks leven, waardoor het herstel blijvend is.

Ben jij geïnteresseerd hoe je de regie over ziekte, gezondheid en herstel weer in eigen hand kunt nemen? Dan zien én spreken we jou graag bij onze lezing.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.