Home > Agenda > Lezing Afwijzingsgevoeligheid

WELKOM BIJ LICHT OP VERBINDING


Het centrum voor trainingen en workshops op het gebied van hoogsensitiviteit, stress , gezond en gelukkig leven. We werken vanuit een holistische aanpak en kijken naar de mens als individu. 
Iedereen is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Alles voor de mooiste versie van jou!

Licht op Verbinding is een samenwerkingsverband van Daniël en Inge Hofman.
Inge is al ruim 11 jaar actief als als coach vanuit haar bedrijf Balancing en expert op het gebied van hooggevoeligheid en trauma.
Daniël Hofman combineert zijn jarenlange kennis over voeding en stress in zijn bedrijf Vuurvitaal om jouw te helpen van stress naar lekker in je vel.

Hoogsensitieve mensen leven vaak buitenstebinnen, gericht met de aandacht op de grond van de ander. Ze zijn onbewust vaak bezig met wat anderen van hen vinden. Het kan zijn dat je door (traumatische) ervaringen hebt geleerd dat jij niet oké bent. Ergens zit dan de innerlijke overtuiging Jij vindt mij niet oké =afwijzing.

Dit leer je:

Om dit hele heftige gevoel van afwijzing niet meer te voelen, ben je je gaan aanpassen, werk je hard om maar te bewijzen dat jij het kan, ben jij een pleaser. Alles om de ander maar te overtuigen dat je wel goed bent zoals je bent.
Herken jij dit bij jezelf en wil je hier meer over weten? Heb jij het gevoel dat je omgeving je niet begrijpt? En wil je graag meer inzicht in jouw patronen en ervaringen delen met anderen?
Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis in deze interactieve lezing.

 

INZICHT IN DE WERKING VAN HET HSP BREIN

OORZAKEN VAN AFWIJZINGS GEVOELIGHEID

EIGEN GROND VS GROND VAN DE ANDER

FASES VAN AFWIJZINGSGEVOELIGHEID

PRAKTISCH TIPS

RUIMTE VOOR INTERACTIE EN HET DELEN VAN ERVARINGEN

Voor meer informatie klik hier.


Bekijk de praktijkpagina van Balancing Praktijk op Balansportaal