Home > Agenda > Lente Mini Retreat: Blossom

Lente Mini Retreat: Blossom

Meer info en boeken

Lente Mini Retreat: Blossom

Door SOL - Yoga with Melanie

Zondag 28 maart
13.30-17.30
Ajna Tempel Den Haag

Welke self-care practices helpen je vitaal, gezond en in balans te voelen? Dat verschilt van seizoen tot seizoen. Hoe meer we in met de flow van de seizoenen meebewegen, hoe meer flow en balans we in onszelf zullen voelen. We zijn immers onderdeel van de natuur!

Op zondag 28 maart nodig ik je uit je onder te dompelen in het warme, intieme retraitegevoel en vooral: de lente spirit. Dit is een middag helemaal voor jou, die volledig in het teken staat van jouw vitaliteit in dit seizoen. De lente symboliseert de mooie, opwaartse beweging van groei, bloei en vernieuwing. Zaden spruiten, knoppen verschijnen aan takken en de zon laat haar warme licht weer vaker zien na de koude wintermaanden. Kortom: de natuur maakt zich klaar voor een nieuwe, frisse start. En hoe mooi is het als wij dat ook bewust doen?

In deze ontspannen mini-retreat flowen we de lente in met Stråla en Yin yoga – afgestemd op de lever en galblaas, dé organen die om extra aandacht vragen dit seizoen. We vullen deze fysieke practice aan met een mind practice: meditatie en reflectie d.m.v. journaling. Voor dit laatste is het de perfecte timing. De lente is hét seizoen om nieuwe visies te creëren, richting te bepalen en geïnspireerde actie te ondernemen. Wat voor nieuwe dingen zou je graag tot bloei willen laten komen dit jaar? Waar wil je de nieuwe energie, die de lente met zich meebrengt, graag op richten? Tenslotte gebruiken we de wijsheid van Ayurveda – een gezondheidsleer uit India – om te onderzoeken welke type voeding ons lichaam het best ondersteunt en energie geeft in de lente.

Je bent van harte welkom tijdens deze middag gevuld met self-care practices, volledig afgestemd op de lente, zodat ook jij kan blossomen dit seizoen!

Meer info en boeken via: www.solyogawithmelanie.com/workshops-and-retreats
of www.ajnatempel.nl/mini-retreat-blossom.