Home > Agenda > Informatieavond opleiding Holistisch Doorbraakcoach | 15 nov, 19:30 uur

Informatieavond opleiding Holistisch Doorbraakcoach

Heb je ooit overwogen om coach te worden?

Stel je voor: anderen begeleiden in hun reis van persoonlijke groei, hen helpen hun potentieel te bereiken en een leven vol vrijheid en vervulling te leiden. Dit pad vereist niet alleen passie en toewijding, maar ook een reis naar binnen.

Sta even stil en denk na over wat jou drijft. Wil je een impact maken en het verschil betekenen in iemands leven?

Misschien denk je dat jouw persoonlijke ervaringen en de obstakels die je hebt overwonnen anderen kunnen inspireren en helpen. Het prachtige aan dit pad is dat terwijl je anderen begeleidt, je zelf ook leert en evolueert.

Het wordt een avontuur van zowel persoonlijke als professionele groei.

Durf je de uitdaging aan?

Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach
Sinds 2014 delen wij al onze holistische coaching technieken, ervaringen en opgedane kennis in de jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach.

Deze opleiding onderscheidt zich door onze unieke 3D aanpak, het grote aantal uren oefening in de praktijk en de jarenlange ervaring van de verschillende docenten.

De holistische benadering leert je een completere coach te worden; jouw cliënten krijgen niet alleen inzicht maar veranderen ook ongewenste gedragspatronen en overtuigingen. Het ‘hoe’ en ‘waarom’ leer je bij Unlimited Academy.

Daarnaast leer je werken met doelgerichte en praktische ervaringsoefeningen waar jouw cliënt dagelijks mee aan de slag kan.

De jaaropleiding geeft je:

  • HBO geaccrediteerd diploma, gecertificeerd door SNRO.
  • Duurzame diepgaande transformatie bij jezelf en jouw cliënten.
  • Een complete gereedschapskist om aan de slag te gaan als Doorbraakcoach.
  • Erkende holistische methodiek, die je naast mentale coaching leert emoties te adresseren én alle kennis over stressfysiologie.

De opleiding start 1 keer per jaar in februari.

Als je een professional bent en vanuit jouw onbegrensde potentieel wil leren leven waarbij je ook diepgaande coaching kwaliteiten aanleert waarmee je anderen kunt inspireren, is dit dé opleiding voor jou.

Nieuwsgierig naar de opleiding:
Neem eens een kijkje op: https://unlimitedacademy.nl/

Of meld je vrijblijvend aan voor de online informatieavond via https://unlimitedacademy.nl/Informatieavond/