Home > Agenda > Gratis Inspiratiesessie: Verbinding met je Ziel

Gratis Inspiratiesessie: Verbinding met je Ziel

Inspiratiesessie

Gratis inspiratiesessie: Voor verbinding met je Ziel.

1 op 1 online coaching via Zoom

 
Kom in een dieper contact met jeZelf.
Vergroot je intuïtie en natuurlijk leiderschap en leer vanuit daar je unieke talenten gebruiken. 
Voor Vrijheid, Vervulling en Voldoening. 

 

Kom in contact met je unieke talenten op intuïtief niveau.

 

Ik ben Kim Pilon. Professioneel Paardencoach en EmotieCoach. Ik leer je het verschil ervaren tussen intuïtie, emoties en ratio. Dit doe ik op een zeer unieke manier. Door gebruik te maken van mijn kudde IJslandse paarden en je eigen emoties. Paarden brengen je terug naar je essentie. En je emoties zijn je spreekbuis van je ziel. Ze geven antwoorden op vragen waarvan je niet wist dat je ze stelde. Ze vormen de brugfunctie hebben tussen jouw ziel, wie je werkelijk bent en wat je nu denkt of doet. 

 

Yes, ik heb interesse!

De sessie is geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

 

 

Wat houdt een inspiratiesessie in?

 

Tijdens een inspiratiesessie zoomen we in op jou verlangens. Ook gaan we luisteren naar je emoties en kijken wat ze jou te vertellen hebben. Emoties maken je onderbewuste bewust. Ze wijzen je de weg en geven de sleutels tot geluk. Je emoties begrijpen en ernaar luisteren geeft je een leven vol verwondering, vreugde, vrijheid, vervulling en voldoening. In de emoties ligt de sleutel, de sleutel naar de poort van geluk. In de emoties ligt het goud verscholen. Het blinkend gouden licht wat wil stralen door jou heen. Emoties geven aan hoe je de sluier kan optrekken om het witte licht volop door jou heen te laten stralen.

Als je jouw emoties begrijpt en er naar luistert, komt je leven in een flow. Je gaat dan leven vanuit jouw essentie, je creëert een leven dat 100% bij je past in verbinding met je Ziel.

 

Wanneer?

Superleuk als je interesse hebt.
Plan via de knop hieronder een inspiratiesessie in op een moment dat het jou uitkomt. 

 

Inspiratiesessie inplannen

 

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen!