Home > Agenda > Familieopstellingen en doorbreken van patronen

Familieopstellingen en doorbreken van patronen

Wil jij ook eens kennismaken met systemisch werken? Bijvoorbeeld omdat je telkens in dezelfde valkuil stapt en te veel hooi op je vork neemt? Of omdat je schuurt met een collega terwijl je er niet precies de vinger op krijgt wat er nou precies gebeurt?

Op zaterdag 6 mei a.s. van 11 tot 13:30 uur staat onze eerstvolgende dag met opstellingen op het programma. Een mooie kans om eens te kijken naar jouw systeem van herkomst en een stap te zetten met het doorbreken van bepaalde patronen.

Locatie: De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam (Laurierstraat 109).

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor representanten! Je kunt als representant ervaren hoe deelnemers hun thema inbrengen voor een opstelling en hoe wij met hen aan het werk gaan. Als representant zul je ook inzichten verwerven die je kunt benutten in je eigen leven.

Mocht dit allemaal nogal vaag klinken: waag gewoon de sprong, schrijf je in en ervaar het zelf!

Meld je aan via moniqueheijst.nl. Mail me voor vragen: bericht@moniqueheijst.nl. Als je je liever als deelnemer zou willen opgeven, zetten we je op de wachtlijst voor 6 mei a.s. Tot de zomer staan verder al gepland: vrijdag 9 juni en zaterdag 24 juni 2023. Daarvoor kun je je ook alvast aanmelden (als deelnemer of als representant).

Meer weten over de achtergrond van systemisch werken? Kijk dit filmpje van Sanny Verhoeven met Els van Steijn, die ook het mooie (en uiterst nuttige!) boek ‘De Fontein’ schreef: https://lnkd.in/erXeS8nW. En bekijk de site van Tamara Meijer-Elzas (add-soul.nl) of van mij (moniqueheijst.nl). Wij organiseren deze dag samen.

#familieopstellingen #systemischwerken #patronendoorbreken