Home > Agenda > Familie-opstellingen

15 april Familie-opstellingen

De invloed van ons familiesysteem is vaak sterker dan we denken. We zijn in onze kindertijd emoties gaan dragen voor anderen. In de hoop dat zij de last ervan niet meer hoefden te dragen. Of we zijn op een verkeerde plek gaan staan, omdat we zo graag de ander wilden ontlasten. Allemaal vanuit de beste bedoelingen. Maar vaak is dat niet het beste voor onszelf. In een opstelling wordt zichtbaar hoe de onderstroom binnen jouw familie loopt. Het geeft vaak een verklaring waarom je in het hier en nu doet wat je doet en welke overtuigingen je in de weg staan.

Met een familie-opstelling kun je snel diepgaande inzichten krijgen. Daarmee kun je vervolgens aan de slag om te zorgen dat je beter op je plek gaat staan en niet langer last hebt van patronen en overtuigingen die eigenlijk niet van jou zijn.

Tijdens deze opstellingendag gaan we in een kleine groep via diverse familie-opstellingen aan de slag met de vragen die worden ingebracht. Je doet mee als representant, maar kunt ook een eigen vraag inbrengen.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: 105 euro, incl. lunch

Aanmelden

Locatie:

Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19, Utrecht

Wil jij erbij zijn?

Meld je aan via contact@biancagroenewegen.nl of bel 06 53 61 31 48