Home > Agenda > Face Yoga Workshop

Face Yoga Workshop - Zondag 18 december

Face Yoga Workshop

Workshop Face Yoga

Voor meer zelfliefde en minder spanningsklachten

Mijn naam is Ellen Soeters en ik ben face yoga docent.

Heb jij last van (stress-gerelateerde) spanningsklachten zoals hoofdpijn, kaakpijn of slapeloosheid? Of heb je last van vermoeidheid en ben je niet zo blij als je in de spiegel kijkt? Ik help je graag dit op te lossen door middel van face yoga.

Tijdens de face yoga workshop leer je op een leuke en ontspannen manier oefeningen en massagetechnieken voor je gezicht. Het resultaat is een mooie, gladde huid en verlichting van spanningsklachten in je gezicht, nek en schouders. Je zult verrast zijn hoe stralend je eruit ziet als je na de workshop in de spiegel kijkt.

Wat doen we tijdens de face yoga workshop?

De workshop bestaat uit spieroefeningen, drukpunttechnieken, massages en ontspanningsoefeningen voor het gezicht, het hoofd, de nek en de schouders. Je leert gezichtsyoga technieken voor het voorhoofd, de fronsrimpel, de ogen, wangen, mond en kaak. Iedereen past de technieken bij zichzelf toe. Afsluitend laat ik je zien hoe je je gezicht kunt behandelen met een gua sha om overtollig vocht in het gezicht af te voeren en zwelling te verminderen. Na de workshop schenken we nog een kop thee met wat lekkers in en kun je al je vragen over face yoga aan me stellen.

Waar is de face yoga workshop?

De workshop vindt plaats in mijn studio aan de Wilhelminastraat 73A in Dongen (NB).

Wat kost de workshop gezichtsyoga?

De face yoga workshop kost €19,95. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Hoe kan ik mijn plekje voor de workshop face yoga reserveren? 

Dat kan hier!

Ik heb een vraag 

Bel of mail mij gerust. Of kijk op mijn website www.yogavoorjegezicht.nl

Wat is face yoga?

Face yoga is een holistische methode om je beter te voelen én er beter uit te zien. Bij face yoga werken we met zachte oefeningen en massagetechnieken voor het gezicht, het hoofd, de nek en de schouders.

Stress en spanning uit zich vaak op bepaalde plekken in je gezicht. Bijvoorbeeld door een verkeerde, gespannen houding, waardoor pijn in de nek of schouders ontstaat. Of het letterlijke en spreekwoordelijke ‘op je tanden bijten’, waardoor je kaakpijn krijgt en je  ‘s nachts ligt te knarsen met je tanden.  Ook een periode van rouw of verdriet laat sporen achter in je gezicht, zoals een vermoeid gezicht met een diepe fronsrimpel tussen de wenkbrauwen of hangende mondhoeken.

Door face yoga te beoefenen wordt je je bewust van het (verkeerde?) gebruik van de spieren in je gezicht en je houding en kun je stress-gerelateerde spanningsklachten verhelpen. Omdat je bij face yoga regelmatig bewust aandacht besteed aan jezelf, kom je beter in je vel te zitten. We werken met positieve affirmaties voor meer zelfliefde en een beter zelfbeeld. Spanning in je gezicht vloeit weg en een stralende jij komt tevoorschijn.