Home > Agenda > DIY shit show online masterclass

DIY shit show online masterclass

Leer zelf je darmen weer gezond te krijgen

HERKENBAAR?

 • Je voelt je vermoeid waardoor je het liefst je bed induikt
 • Je lichaam doet pijn en je snapt niet goed waarom
 • Je bent het vertrouwen in de reguliere gezondheidszorg een beetje kwijtgeraakt
 • Je snapt dat voeding een belangrijke rol speelt voor jouw gezondheid

EN WIL JE..

.. nu eigenlijk wel eens echt weten hoe het van binnen eraan toe gaat?

.. leren hoe je dankzij voeding weer controle krijgt over je eigen lichaam?

.. snappen waarom jouw lichaam pijn doet?

.. Praktische handvatten, zodat je energiek de dag weer door kunt?

Laten we eerlijk zijn. Jij bent helemaal klaar met die shit. Je lichaam doet pijn, je hebt amper energie en voelt je gefrustreerd. Je staat in de startblokken om zelf te ontdekken wat werkt voor jou en jouw lichaam. En daar kan je de hulp bij gebruiken van een specialist die je serieus neemt.

Maak kennis met dé Shit Show

In 7 live uitzendingen leer ik jou hoe je dankzij de juiste voeding weer een energiek lichaam kunt krijgen. Jouw darmen spelen hier de hoofdrol in. Stel je eens voor dat je door een aantal simpele veranderingen in je eetpatroon, veel meer energie krijgt. Hoe fijn klinkt dat?

De Shit Show is alleen te live te volgen, in  7 dagen neem ik je mee in de wonderen wereld van je lichaam, waarbij je dan 7 uur les van mij krijgt over jouw lichaam, daarnaast is er een besloten Facebook groep voor je ter beschikking waar je al je vragen kan stellen. #handig.

Waar gaan we het over hebben?

 • Dag 1. De Mond Introductie over je darmen, voeding en Chronische ziektes & Werking van de mond en enzymen
 • Dag 2. De Maag Werking van de maag
 • Dag 3. De Darmen Werking van de darmen
 • Dag 4. De Darmen Herstellen van de darmen
 • Dag 5. De Voeding Voeding deel 1, voor je darmen
 • Dag 6. De Voeding Voeding deel 2, voor je darmen
 • Dag 7. Meer energie Meer energie via het Parasympatische en het sympatische systeem

Na deze 7 uur kennis weet jij precies wat je wel en vooral niet kunt eten. Ik leer je welke voeding schadelijk en juist genezend is. Want als jij het  systeem van jouw lichaam begrijpt, dan weet je ook waar je winst kunt behalen zodat je boordevol energie krijgt.

Wat krijg je als je je inschrijft?

 • Toegang tot de live uitzending die via Zoom te volgen is
 • Elke dag ontvang je na de uitzending een mail met daarin de opgenomen live uitzending #handig
 • Het gezondbegin e-book
 • Het gezondbegin handboek
 • Een praktisch werkboek
 • Live contact
 • Toegang tot de besloten facebook groep
 • Q&A

De stof wordt goed over gebracht en daarvoor goede metaforen, tekeningen en voorbeelden gebruikt.

Deze Dé shit show masterclass is voor een eenmalige prijs van €96

Ja, ik wil mee doen!

Inhoud van de training.

 • Dag 1De Mond: Introductie over je darmen, voeding en Chronische ziektes & Werking van de mond en enzymen : hoe werkt je mond, wat gebeurt er allemaal in je mond. De mond is een belangrijk vergeten spijsvertering orgaan. In je mond begint eigenlijk al je spijsvertering. De werking hiervan wordt op dag 1 uitgelegd.
 • Dag 2. De Maag: Werking van de maag: je zou denken een maag is een maag. Niets is minder waar. De maag heeft zo zijn eigen regels hoe hij het beste functioneert. Daarnaast heeft hij drie belangrijke functies: kneden van het voedsel, het doden van bacteriën en het begin van het splitten van eiwitten en vetten. Als we precies weten hoe de maag werkt en waar we rekening mee moeten houden, dan schilt dit al heel veel klachten en pijn.
 • Dag 3. De Darmen: Werking van de darmen: Ah, daar zijn eindelijk de darmen. Voor de darmen hebben 2 dagen. Op dag 1 leg ik je precies uit hoe de darmen eruit zien, hoe ze werken en wat er allemaal mis kan gaan.
 • Dag 4. De Darmen: Herstellen van de darmen: dat is natuurlijk een belangrijk iets, dit gebeurt in 4 fases. Elke fase leg ik je stap voor stap uit. Daarnaast komt aanbod wat zijn pre & probiotica’s en waarom zijn ze goed voor je.
 • Dag 5. De Voeding: Voeding deel 1: voeding is in 2 dagen verdeeld omdat het zo’n belangrijk onderdeel is voor je mond, maag en darmen. In deze twee dagen vertel ik je alles over welke voeding wel en welke voeding je beter kan vermijden. Voor een beter spijsvertering en natuurlijk zodat je minder pijn hebt. In deel 1 vertel ik je wat er niet in moet.
 • Dag 6. De Voeding: Voeding deel 2 hierin vertel ik je wat er wel in moet
 • Dag 7. Meer Energie:  Meer energie via het Parasympatische en het sympatische systeem: als je dit systeem begrijpt ben jij nooit meer moe en helpt dit super bij je spijsvertering en heb je direct ook minder klachten.

Ik ben heel blij dat ik deze training bij Janneke gevolgd heb! Ze weet de werking van het spijsverteringssysteem en de maag en darmen op een zeer begrijpelijke wijze uit te leggen. Aan de hand van voorbeelden, tekeningen en PowerPoint. Janneke weet haar kennis goed over te dragen en geeft concreets toepasbare tips. Als cursist moet je wel met het idee de training ingaan dat je de tips ook concreet gaat uitvoeren en toepassen. Anders heb je misschien wel de kennis ervan en de kennis tot je genomen maar het is ook belangrijk dat je de tips concreet uitvoert en toepast, wat je spijsvertering, gezondheid en leefstijl bevorderd. Iedereen kan voor zichzelf wel nuttige tips uit de training halen.
Het komende half jaar heb ik nog wel nodig om alle tips uit te gaan voeren en toe te passen om op die manier stapje voor stapje mijn spijsvertering en leefstijl te verbeteren.

Ik kan iedereen deze cursus aanraden! Ik wilde eerst zelf niet meedoen, maar ben zoooooo blij dit toch op het laatste moment gedaan te hebben! Ik had dit niet willen missen! Mensen, meldt je aan! Je krijgt geen spijt!

En daarnaast is Janneke ook nog een leuke, vriendelijke en prettige cursusleidster!
D.

Ja, ik wil heel erg graag meedoen!

Belangrijke informatie

De 7 daagse live uitzending is op gesplitst in twee weken, zodat je de informatie niet allemaal heel snel achter elkaar komt en dat je de opdrachten ook op je gemak kan toe dienen. 

We beginnen in de laatste week van mei op maandag 24ste tot en met donderdag 27ste en in de eerste week van juni op maandag 31 mei tot en met woensdag 2 juni.  

We starten elke dag om 09:30 

ps. mocht je verder nog concrete vragen hebben over de cursus aan mij, laat het gerust weten! janneke@gezondbegin.nu 
 
Meer informatie over deze fantastische leuke training https://www.gezondbegin.nu/de-shit-show-masterclass/

FAQ

 1. Geen facebook? Don’t worry! Dan mag je de vragen per mail aan mij stellen.
 2. Kan je er niet in de ochtend bijzijn, don’t worry, je krijgt dus de video na elke uitzending te zien. 
 3. Tot hoelang mag ik in de FB-groep blijven? De facebook groep blijft een half jaar bestaan.
 4. Moet je al veel verstand hebben van het lichaam? Nee, dat is niet nodig, ik leg je alles uit en als iets niet begrijpt kan je het mij gewoon vragen. 
 5. Ik ben therapeut is deze masterclass ook iets voor mij? Ja, zeker wel, want ik vertel in deze masterclass ook veel over voeding voor de darmen. 
 6. Wanneer doe je echt? Na betaling. Ik ben nog niet zo heel erg technische onderlegd. Dus na inschrijving ontvang je van mij een factuur, na betaling ontvang jij van de video’s. Let op!!! De factuur ontvang je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. 
 7. Hoeveel tijd kosten het om de masterclass te volgen: per module / video ben zo’n ongeveer 1,5 kwijt om de video te bekijken en de theorie in de praktijk te brengen. 
 8. Ga ik echt meer te weten komen over mijn darmen na deze masterclass: Ja, zeker. Daar is hij voor bedoeld