Home > Agenda > Cursus Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waarin je schrijvend vertrouwd raakt met wat voor jou belangrijk is. Het plezier in het creatieve schrijfproces staat voorop. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Programma

  • 6 lessen van 2 tot 2,5 uur
  • Schrijven aan de hand van verschillende schrijfoefeningen en werkvormen
  • Er wordt afwisselend alleen en in kleine groepjes gewerkt
  • Na elke cursusdag ga je dmv thuisopdrachten aan de slag met de behandelde oefeningen

Waar wil jij meer over te weten komen?
Waarover wil jij jouw bewustzijn vergroten?
Wat wil jij van jezelf beter leren kennen?

Misschien kun je nog helemaal niet bedenken waar je meer over te weten wilt komen, het kan zelfs zijn dat je je er nog niet bewust van bent dat er nog van alles over jezelf te ontdekken valt. Tenminste, zo dacht ik er als tiener over: als je toch eenmaal 30 bent dan heb je alles wel zo’n beetje gedaan, verkend en ontdekt. Toen ik helemaal dat tevreden voldane gevoel niet bleek te hebben na mijn 30e kreeg ik haast. Dan had ik het blijkbaar niet goed gedaan maar ik had ook geen idee waar ik het dan zoeken moest…

Die combinatie van haast, het niet weten, de ontevredenheid, verwachtingen en onvoldoende weten wie je bent. Waar je warm voor loopt, waar je energie uit haalt of hoe je tot rust komt zijn een recept voor een burn-out. Gun jezelf de tijd om op ontdekkingstocht te gaan. Om vertrouwd te raken met jezelf.

Je bent nooit ‘klaar’ met leren van het leven, met ontdekken wat er zich in je bewustzijn afspeelt en dat je jezelf nog steeds kunt blijven verbazen.

Ben jij ook benieuwd naar wat er nog allemaal te ontdekken valt? Doe dan mee met de cursus ‘Luisteren naar je pen(c)’.

Wanneer

6 lessen van 10.00 uur tot 12.30 uur op

10, 17 en 24 februari en 10, 17 en 24 maart 2022

of

2, 9, 16, 23 en 30 juni en 7 juli 2022

of

6, 13 en 20 oktober en 3, 17 en 24 november 2022

 

 

Jouw bijdrage

De cursus “Luisteren naar je pen©” kost €185,-. Dit is inclusief cursusmateriaal. Heb je de introductieworkshop of een Schrijverij gevolgd dan worden de kosten van de workshop in mindering gebracht.

 

Meld je hier aan.

Eerst even kennismaken

Bel, app of mail gerust om eerst even kennis te maken of wanneer je vragen hebt.

esther@kijkpost.nl

06-40224126

Lees hier vast wat meer over mij