Home > Agenda > Cacao ceremonie met klankreis

Cacao ceremonie met klankreis

Diep ontspannen en dicht bij jezelf

Ga jij mee op een dromerige klankreis, zwevend op het liefdevolle gevoel dat pure cacao je geeft? Deze cacao ceremonie biedt een moment om even heel dicht bij jezelf te komen en diepe ontspanning toe te laten.

Tijdens de cacao ceremonie drinken we een heerlijk pure cacao en stem je af op jouw intentie. Deze eeuwenoude ceremoniële drank helpt je om je hart te openen, te verbinden met jezelf en anderen, dingen te doorvoelen en met creëren. Tijdens de ceremonie is er meditatie en visualisatie, stilte, klank en samenzijn. Echt een moment om weer af te stemmen met jezelf.

Muzikant Job den Dulk van Cacao & Klank bespeelt klankschalen, gitaar en handpan. Dit brengt een diepe ontspanning voor lichaam, ziel en geest. Daphne Koenders van Metgezel helpt je om (weer) contact te maken met je hart vanuit haar ervaring als natuur- en paardencoach en begeleider van moderne ceremonies. Hier lees je meer over ons werk met cacao. Deze cacao ceremonie vindt plaats in Rotterdam, aan de Bergsingel.

Wat wil jij achterlaten en opruimen en wat mag er in jouw leven gaan bloeien? Laten we het vieren in deze cacao ceremonie!

Praktisch:
– Donderdag 23 juni, aanvang 19.30 in Rotterdam
– Neem alles mee om comfortabel te zijn, bijvoorbeeld een kussentje of dekentje. Matjes zijn aanwezig.
– Slik je medicatie die SSRI’s bevat, laat het ons even weten
– Deelname bedraagt €37,50
– Opgeven kan via info@metgezel.org

Meer weten of eerst even telefonisch kennismaken? Neem gerust contact op met Daphne, meer info vind je op de praktijkpagina van Metgezel.

cacao ceremonie met klankreis