Home > Agenda > Cacao ceremonie met geleide meditatiereis

Cacao ceremonie met geleide meditatiereis

Live Cacao ceremonie

Cacao ceremonie

met geleide meditatiereis

Over cacao

Rauwe ceremoniële cacao is een eeuwenoud planten medicijn uit de sjamanistische traditie. De effecten van rauwe cacao zijn legio, op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

Cacao staat ook wel bekend als een hart-opener. Op subtiele wijze helpt het ons te openen, los te laten, te verbinden en lief te hebben. Deze effecten van cacao zullen ons helpen om diep in de geleide meditatiereis te gaan, om daarin te zien wat er gezien mag worden, te ervaren wat er ervaren mag worden en te voelen wat er gevoeld mag worden.

We drinken de cacao op ceremoniële wijze bewust en met intentie op een prachtige locatie in het hart van Utrecht. Na het drinken van de cacao begeleidt Renée de groep door een geleide meditatie die helpt op een diepere laag te verbinden met het goddelijke in jezelf. Dit is een ceremonie in een kleine groep waardoor er een intieme ervaring ontstaat met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Over Renée

Renée is gecertificeerd Cacao Ceremony Facilitator en heeft ruime ervaring met het faciliteren van cacao ceremonies. Renée besteedt veel aandacht veiligheid en geborgenheid en er is ruimte gelegenheid om te delen.

Wat anderen zeggen over de cacao ceremonies van De Kracht van Verbinden

Deze cacaoceremonie was een heerlijke ervaring. De begeleide meditatie was diep en het gevoel tijdens de cacaoceremonie, draag ik een paar dagen later nog bij mij. Dank je wel, Renée!

Heel bijzonder om je zo welkom te voelen met volstrekt onbekenden! Een warme liefdevolle energie waar je veilig kunt Zijn❤️

De cacao ceremonie was een hele bijzondere ervaring in mijn leven. Ik wist niet wat ik kon verwachten en ben er met een open mind ingegaan, maar het heeft zelfs dat overtroffen. Het is een goede, laagdrempelige kennismaking met het spirituele bewustzijn en is iets wat ik iedereen kan aanraden. De locatie was prachtig en zorgde voor een knus en warm gevoel. Renée is een enthousiaste begeleider en een pracht mens. Ze creeert een ontspannen sfeer en een gevoel van veiligheid, waardoor je je durft over te geven aan de ceremonie. Vragen mogen altijd gesteld worden en Renee antwoordt ze met alle liefde. Al met al, een bijzondere ervaring die ik snel weer wil aangaan.

Lees hier meer over De Kracht van Verbinden

Aanmelden via:

https://dekrachtvanverbinden.plugandpay.nl/checkout/cacao-ceremonie-live?expires=1700438399&signature=affc7834aab81d37a249936b3742191a52a11c38b4693115b1e0532920ba1f19

Let op!

Bij anti-depressiva gebruik wordt het nuttigen van rauwe cacao afgeraden. Slik je anti-depressiva en zou je graag willen deelnemen, neem dan even contact met mij op: post@reneeoverboom.nl

Annuleren

Aangekochte tickets komen niet in aanmerking voor restitutie. Verkoop of geef je je ticket aan iemand anders geef dan altijd even de naam en het email-adres van de nieuwe deelnemer door via post@reneeoverboom.nl. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat het ons dan ook even weten, wellicht kan er iemand van de wachtlijst je ticket overnemen.