Home > Agenda > Mindfulness Retraite, Italië

Mindfulness, Natuur en Yoga Dance

4-11 juni 2023, Italië, regio Marche

yoga-retreat-italie

Mindfulness- leven in het hier en nu. Het leven ervaren in het huidige moment. Onze geest heeft de eigenschap om continu in beweging te zijn en door de tijd te reizen. De ene keer leef je in het verleden, haal je herinneringen op en blijf je daar redeneren en opnieuw voelen. De andere keer reist je geest naar de toekomst toe, met als gevolg dat je je zorgen gaat maken of verschillende scenario’s aan het bedenken bent, terwijl de gebeurtenis nog geen feit is. Dat is heel normaal en overkomt iedereen. Maar door in het verleden of de toekomst te leven mis je het huidige moment. Mis je het nu en verspil je bovendien je kostbare energie. Maar het is  zeker mogelijk van die gewoonte af te komen. Hoe?

Door het beoefenen van Mindfulness. Want Mindfulness helpt ons los te komen van woorden, gedachten en oordelen waardoor we weer balans kunnen ervaren en contact kunnen maken met ons gevoel.

Een week lang Mindfulness, ademtrainingen, meditaties en wandelen in de prachtige natuur van Italië. Samen met gelijkgestemde vrouwen en in een prachtige villa zal je onvermijdelijk de zelfliefde en verbondenheid ervaren.

> Bekijk het volledige programma en meld je direct aan