Home > Agenda > Breakthrough Session

Breakthrough session (Persoonlijke doorbraaksessie)

Wat wil je echt?

Een persoonlijke doorbraaksessie is een, intensieve life coaching sessie verdeeld over 2 dagen van 4 uur. Een snelle manier om de belangrijke, blijvende en betekenisvolle veranderingen in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling te realiseren waar je al te lang naar verlangt.

Ik gebruik dezelfde vaardigheden, enkele van ‘s werelds krachtigste technologieën voor persoonlijke ontwikkeling. Technieken van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Time Line Therapy® en hypnose, om je te helpen jezelf te bewegen in de richting van je doelen en verlangens van vandaag. Ontdoe je van de barrières die je tegenhielden.

Persoonlijke doorbraaksessies zijn klantspecifiek en dat betekent dat we werken aan de persoonlijke veranderingen die je in jezelf wilt aanbrengen om je doelen in je persoonlijke of professionele leven te bereiken. We zullen samenwerken om je te helpen beslissen wat je doelen zijn als je momenteel niet zeker weet welke richting je op wilt

Er kunnen veel gebieden van uw leven zijn waar je al zeer succesvol bent, maar je kunt ook andere gebieden hebben waar je niet zo succesvol bent als je zou willen. Persoonlijke doorbraaksessies zijn de kans om te werken aan die gebieden waar je meer succes wilt behalen.

Persoonlijke doorbraaksessies kunnen je helpen om grote prestatieverbeteringen te realiseren, die op hun beurt kunnen leiden tot die promotie en salarisverhoging waar je naar op zoek was. Ze zijn ook nuttig om je te helpen uit een tijdelijke dip of stilte te komen waarin je je bevindt. het helpt met onopgeloste problemen of met problemen die je nog niet zelf hebt kunnen oplossen. Er zijn veel redenen waarom dat het geval kan zijn, waaronder beperkende beslissingen, beperkende overtuigingen, angsten enz.

Persoonlijke doorbraaksessies hebben vele mensen over de hele wereld geholpen, met:

• Vergroten van zelfvertrouwen, werkprestaties, motivatie, efficiëntie, besluitvorming.
• Verbetering van zelfmanagement, timemanagement, relaties, concentratie.
• Het loslaten van negatieve emoties zoals Boosheid, verdriet, angst, fobieën, gekwetstheid en schuldgevoelens, onder andere die schadelijk zijn voor het lichaam en de gezondheid.
• Help mensen om te stoppen met roken, afvallen, slechte gewoontes te stoppen, dezelfde dingen te doen en andere resultaten te verwachten.
• We brengen je waarden op verschillende gebieden van je leven naar voren en evalueren hoe je momenteel leeft in vergelijking met je waarden.
• Stem je waarden af ​​op uw doelen en wees meer congruent in je gedrag.
• SMART-doelen stellen en deze in uw toekomst invoegen om een ​​haalbare boeiende toekomst te creëren

Waarom heb ik een persoonlijke doorbraaksessie nodig?

Als je deze pagina leest, is er een kans dat je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt in je leven of dat je niet helemaal tevreden bent op alle gebieden van je leven.

Of misschien ervaar je beperkende overtuigingen zoals “Is wat ik nu ben of heb, alles wat ik waard ben?”

Heb je jezelf ooit horen zeggen:
“Ik wou dat ik kon stoppen met het doen van…, maar er is een deel van mij dat….”
Of
“Ik wil heel graag…. maar ik kan het gewoon niet helpen.”
Of
Ik weet dat ik dat niet zou moeten doen, maar ik kan er gewoon niets aan doen.”

Hoe lang duurt een persoonlijke doorbraaksessie?.

Het kan variëren, maar we reserveren meestal 8 uur voor een persoonlijke doorbraaksessie. Dit is opgedeeld in twee dagen van elk 4 uur.

Dus wat NU?

Een persoonlijke doorbraaksessie is erop gericht je te helpen dat deel van je leven te bereiken of te overwinnen, te vergroten, te bereiken waar je je niet toe in staat voelde om zelf te doen. Je weet dat je meer bent dan je huidige gedrag of situatie. toch?

Dus ben je klaar om de dingen die je in het verleden tegenhielden los te laten en ben je klaar voor de nieuwe jij?

Neem dan vandaag nog contact met mij op. Mijn doel is om je te helpen je doel te bereiken.