Home > Agenda > Ascensie Training – Verhoog je frequentie!

Ascensie training - Verhoog je frequentie

Ascensie training - Verhoog je frequentie

Deze mooie ééndaagse training is er op gericht om je frequentie te verhogen. Dit helpt jou bij je spirituele en persoonlijke groei en ontwikkeling. In het tijdperk waar we nu ingaan staat jou spirituele en persoonlijke groei voorop. Het is erg belangrijk dat we de verbinding met onszelf weer gaan maken en weer gaan leren om vanuit liefde voor ons zelf te kiezen en van onszelf te gaan houden. Dat we datgene doen wat vanuit ons hart het beste is voor onszelf. Als we op deze manier in het leven staan, zijn die “keuzes” niet alleen het beste voor jou, maar ook voor allen.

Deze dag bevat een diepgaande opschoning waarbij zware energieën verwijderd worden uit jou lichaam en energieveld. Door dit te doen trek je automatisch ook minder zware energie aan, waardoor je gemakkelijker bij jezelf kunt blijven.

Er wordt veel aandacht besteed aan de chakra’s die ook diepgaand opgeschoond worden en een Goddelijke upgrade krijgen. Onze chakra’s zijn erg belangrijk. Het zijn energetische centra die in beweging en balans moeten blijven net zoals ons bloed. Is dit niet zo, dan kunnen er allerlei lichamelijke klachten optreden.

Verder ontvang je een aantal prachtige activaties die onder andere de onvoorwaardelijke liefde in jou helpen ontwaken en laten we het licht in jou toenemen.

Tijdens de dag zal ik diverse teachings delen zodat je je bewust wordt van de dagelijkse druk en programmering waarin we leven. Het is belangrijk om uit de angst te stappen en voor liefde te kiezen. We zijn ons er soms niet eens bewust van dat we in angst zitten en vanuit welk bewustzijn we handelen. Dit heeft weer effect op de uitkomst van onze acties.

Alles zal in overeenstemming gaan met jou Hogere Zelf. Tijdens deze dag wordt de verbinding met jou Hogere Zelf hersteld door het activeren van de anthakarana, ook wel de regenboogbrug genoemd. Deze staat in verbinding met de Bron/Vader/Moeder/ God de Divine. Jou Hogere Zelf, ook wel I am presence genoemd, weet als geen ander wat goed is voor jou. Er is maar 1 goeroe in jou leven en dat is jou I Am!

Om alles goed en vloeiend te laten verlopen, werk ik met de Mahatma energie. Dit is dè energie van het Gouden Tijdperk. Ze was er al, is er al en zal er altijd zijn. Maar is nu sterk in kracht aan het toenemen. Ze bevat het volledige spectrum van de Bron van 352 stralen waarvan de Reiki energie 1 straal is. Maak kennis met de sneltrein onder de energieën. Ze heeft de mooie eigenschap te harmoniseren en te balanceren waardoor alles in de training soepel zal verlopen. Kom een dagje baden in deze heerlijke energie!

Inhoud training:

  • Clearing (opschoning van je 352 chakra’s en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.);
  • Anthakarana  (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
  • Matrix clearing (deze heeft effect op het mentale-, spirituele-, emotionele- en fysieke lichaam.
  • Teachings: Matrix, de invloed die de maatschappij op ons heeft.
  • Activatie Hogere Hart chakra;
  • Kernangst matrix omzetten in Liefde;
  • Activatie Lichtlichaam (Mer Ka Ba);
  • Licht frequentie verhoging;
  • DNA activering;
  • Upgrading van de chakra’s met de mahatma energie en de goddelijke lichtfrequentie.

Deze Ascensie dag is een opzichzelf staande training en is ons gegeven door Senia Melchizedek.

De investering in jezelf is  € 125,- inclusief thee met wat lekkers erbij.

Tijd: 9:00 – 17:00

Aanmelden kan door via de volgende link: https://nohrah.nl/trainingen/ascensie-training/

Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de trainingen indien je een zware psychische stoornis, epilepsie of een pacemaker hebt. Energie is elektromagnetisch geladen en kan daardoor een verstorend effect geven. Neem bij twijfel vooral even contact met mij op.