Home > Agenda > Revitaliseer en Hernieuw: Ademcirkels en Yin Yoga in Oisterwijk

Ontdek de magie van Adem en Yin Yoga in combinatie met de Heilige Geometrie

Meer info

Wekelijks in 'Balans Centrum' te Oisterwijk

Diepe Heling en Transformatie in Balans-centrum Oisterwijk

Welkom in een oase van zelfontdekking in het hart van Oisterwijk, speciaal ontworpen voor iedereen, maar met bijzondere aandacht voor degenen die worstelen met burn-outs, bore-outs en lichamelijke klachten. Stap wekelijks in een wereld waarin de kracht van Ademcirkels en Energetische Yin Yoga samensmelt. Geef jezelf over aan de mystieke kracht van verbonden ademhaling gecombineerd met heilige geometrie en ontdek nieuwe dimensies van je eigen zijn.

Voor degenen die te maken hebben met de uitputting van burn-outs, de leegte van bore-outs of de uitdagingen van lichamelijke klachten, kunnen deze sessies een toevluchtsoord en een hulpmiddel zijn. De technieken en oefeningen zijn zorgvuldig gekozen om het lichaam en de geest te revitaliseren, de energiestromen te balanceren en diepe innerlijke rust te bevorderen.

Johannes en Tessa nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring. Laat je onderdompelen in de krachtige synergie van verbonden ademhaling en de innovatieve piramidetechnologie, allemaal in de serene setting van Balans-centrum Oisterwijk.

Programma:
– **Energetische Yin Yoga met Tessa**: Elke zaterdag van 08:30 tot 09:30. Duik diep in de Yin Yoga en leer meer over jouw innerlijke spanningen en balans, terwijl je de fysieke en mentale symptomen van burn-out en bore-out aanpakt.

– **Helende Ademreis**: Elke zaterdag, van 10:00 tot ongeveer 12:30. Een reis waarin je wordt uitgenodigd de diepten van je geest en emoties te verkennen en te leren omgaan met lichamelijke klachten.

Meld je Hier aan : 

Locatie:

Balans Centrum Oisterwijk

Terburghtweg 3
5061 LA Oisterwijk

Hoewel je zowel de Energetische Yin Yoga als de Helende Ademreis onafhankelijk van elkaar kunt ervaren, raden we je aan om beide te combineren voor een volledige ervaring. De inzichten en gevoelens die je tijdens de Yin Yoga ervaart, zullen in de Ademreis worden versterkt en verdiept.

**Speciale Aanbieding**: Meld je nu aan en geef aan dat je ons hebt gevonden via Balans Portaal en ontvang een sensationele korting! Geniet van 50% korting op je eerste groepssessie en bespaar 25% op een persoonlijk afgestemd traject.

Neem deel aan deze transformerende reis en laat jezelf toe om te groeien, te helen en te veranderen. Voel je welkom in onze gemeenschap en omarm de positieve verschuivingen die voor je liggen. Wij verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in onze sessies!