Home > Agenda > 6 weekse Ayurvedische Wellness Programma | Heel je leven met Ayurveda

Heel je leven met Ayurveda- 6 weekse Ayurvedisch Wellness programma – zoom of Den Haag

Serie van 6 Ayurvedische educatieve lessen die jouw ondersteunt bij het creëren van een duurzaam dieet en leefstijl, om onbalans en ziekte te voorkomen en optimale gezondheid te bevorderen. In dit programma leer je hoe je harmonieus kunt leven met je vijf zintuigen door voeding, kleuren, geluid, aroma en aanraking.


AYURVEDA

Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India en het oudste systeem van gezondheidszorg ter wereld. Het is een systeem van zowel preventieve als curatieve geneeskunde en wordt al minstens 5.000 jaar en misschien wel 10.000 jaar toegepast.

Fundamenteel voor Ayurveda is het besef dat elke persoon uniek is en dat als gevolg daarvan de weg van elke persoon naar een optimale gezondheid uniek is. Zoals Dr. Halpern zegt: “Niets is goed voor iedereen, alles is goed voor iemand. Ayurveda is een pad van wat goed voor je is. ”

Ayurveda helpt mensen te weten welke voeding, geluiden, geuren en andere stimuli een staat van balans en harmonie in hun unieke lichaam en geest zullen creëren. Wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, wordt de normale fysiologie hersteld en vindt genezing plaats.


HET PROGRAMMA

Alle lessen zijn gebaseerd op het populaire boek ‘Healing Your Life: Lessons on the Path of Ayurveda’ van Dr. Marc Halpern, oprichter van het California College of Ayurveda.

Het pad van genezing door Ayurveda is een pad van persoonlijke verantwoordelijkheid. We krijgen allemaal de mogelijkheid om keuzes te maken. Die keuzes zullen ofwel gezondheid en gemoedsrust ofwel lijden en ziekte brengen.

Dr. Marc Halpern

De meeste van ons maken keuzes over ons leven op basis van een gebrek aan kennis. We worden beïnvloed door vrienden, familie en de media. Als deze keuzes je naar een optimale gezondheid en innerlijke rust hebben geleid, dan ben je gezegend. Maar zo niet, dan biedt Ayurveda een duidelijke routekaart voor onze reis en biedt het je de kennis en tools die nodig zijn om te slagen.” ~ Healing Your life

WAT JE LEERT

  • De basisprincipes van Ayurveda
  • Jouw natuurlijke constitutie en de aard van eventuele onevenwichtigheden
  • De oorzaak van disbalans of ziekte volgens Ayurveda
  • Hoe je jouw leven kunt helen met behulp van vijf zintuiglijke therapieën, waaronder: – heling door middel van voeding, aanraking (zelfmassage), aromatherapie, kleurentherapie, muziektherapie en gezonde leefstijl routines. helingstechnieken, waaronder meditatie, neusreiniging, pranayama (ademhalingstechnieken) en meer!

WAT KRIJG JE

  • Programma (module) slides
  • Wellness Handouts
  • Geleide meditaties
  • Alle handouts worden beschikbaar gesteld via een online platform
  • 1 Ayurvedisch Consult met Riim Lagerwerf, inclusief een persoonlijk wellness plan voor de eerste 4 weken na het programma (ter waarde van EUR 170,-)
  • Opdrachten om jouw ervaring te verdiepen.

WAT HEB JE NODIG

KOSTEN VAN PROGRAMMA

EUR 225,- exclusief self care items en boek. Inclusief: 6 lesses, slides handouts, geleide meditaties, 1 Ayurvedisch consult met persoonlijk wellness plan.

INSCHRIJVING

Je kunt je aanmelden door jouw betaling online te doen, waarna wij een bevestiging sturen. Of stuur ons een email naar info@sankalpaholistichealth.com