Home > Agenda > 2-Day Inner Journey ‘Eik maan’

2-Day Inner Journey 'Eik maan'

2-Day Inner Journey

30 april en 1 mei 2022

Als jij het gevoel hebt dat je iets voor jezelf uit te zoeken hebt, of als je een keer vanuit een andere laag naar jezelf wilt kijken, doe dan mee aan een van de 2-day Inner Journeys! Je gaat tijdens deze weekenden helemaal de diepte in en maakt een intensieve en persoonlijke reis, middenin de natuur, tussen en met paarden!
Op zaterdag starten we om 12.00 uur met de Helende (Sjamanistische) Trancereis in het energieveld van onze paarden. Tijdens deze Trancereis kom je in een staat waar je bewust droomt en je onderbewuste zichtbaar en voelbaar wordt. ‘The Green Woman’ Zaza van Koningsbrugge neemt je hierin helemaal mee en zal deze middag tot in detail begeleiden. We sluiten af met een heerlijke Afternoon Tea.
De volgende dag gaan we datgene wat zich op zaterdag aan jou heeft geopenbaard nader onderzoeken door middel van systemisch werk met (en in de leefomgeving van) onze paarden, welke door mijzelf begeleid worden. Uiteraard krijgt iedere deelnemer tijdens deze tweede dag de kans zijn of haar vraagstuk in te brengen. Tussen de middag serveren we een (vegetarische) lunch en verder staan er het hele weekend allerlei andere lekkere versnaperingen voor je klaar. Nadat alle sessies op zondag zijn doorlopen sluiten we gezamenlijk het weekend af en gaat ieder weer zijn eigen weg.
We werken op onze bijzondere locatie Paard & Tuin Harstahof, met een heel kleine groep zodat we iedereen echt persoonlijke aandacht kunnen geven en we een intieme groepsdynamiek kunnen creëren. Een zeer waardevol weekend dus, waarbij je gegarandeerd ontspannen en met mooie nieuwe inzichten naar huis zult gaan.

Tickets en meer informatie vind je hier.
Je bent van harte welkom!