Home > Agenda > Transformatief ademwerk

Transformatief ademworkshop

Transformatief ademen

Transformatief Ademwerk

De manier van ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde, angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden; dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel. Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.

De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Het is ook een hulpmiddel dat je mee kunt nemen in je leven voor alle mogelijke nare momenten die nog zouden kunnen komen.
Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen door een open, verbonden ademhaling, zullen deze momenten geen grip kunnen hebben op de kwaliteit van je leven.

– zaterdag 23 september 2023

tijd: 10:00 tot 16:00

Kosten: 100,- euro

Lokatie: Mosselaan 128a

1934 RD Egmond ad Hoef