Home > Agenda > 18 Feb Vrouwenlijnopstelling

Vrouwenlijn opstelling 18 feb

Rosability

Vrouwenlijn 18 Feb Groningen

 

Een vrouwenlijnopstelling is een opstelling waarbij je zeven generaties terug je moeder, oma, overgroot-oma, over-overgroot-oma enz. opstelt. En iemand die jou representeert, Zo wordt de dynamiek tussen jou en je moeder en oma inzichtelijk. In deze opstelling kan een (ongezond) familiepatroon, een geheim of andere belangrijke aspecten uit de familie omhoog komen. Vaak door het zichtbaar te maken kan het geaccepteerd of getransformeerd worden wat niet meer dienend is voor jou en het systeem van herkomst.

Voelde je jou niet gezien, gehoord in je jeugd of lagen er te hoge verwachtingen op jou? Of werd je juist onderschat. Heb je moeite om met andere vrouwen om te gaan. Voel je jou vaak kleiner of groter dan de ander? Dit zijn thema’s die aan de orde kunnen komen bij een vrouwenlijnopstelling.

 

De volgende vrouwenlijnopstellingen-middag is op zondag 18 feb 2023. Wil je meedoen als representant stuur een mail naar info@rosability.club.

De opstellingen worden begeleid door:  Rosa en Eileen.

De middag begint om 13:30 uur. Inloop vanaf 13:00 uur. En duurt tot 17:00 uur met mogelijke uitloop of eerder klaar zijn.

Locatie: Al Nour

Blekersstraat 17, 9718 EA Groningen 

Opgave of vragen via info@rosability.club. Bijdrage voor representant is  €15 – 25,00
Bijdrage voor de vraagsteller   €75,00

Vanaf april is er weer ruimte voor vraagstellers.