Home > Agenda > REIKI Cursus

Haal nu je certificaat Reiki 1 op de traditionele reiki methode bij Reiki Lia.

Aangesloten Reiki Master bij Usui Shiki Ryoho

Reiki is ontdekt in de 19e eeuw door Mikao Usui. De kracht van Reiki is de mens weer in contact te brengen met de universele levensenergie. Met Reiki houden we ons lichaam en geest gezond.

Reiki is een methode, een spiritueel pad, dat steeds meer beoefenaars kent.  Reiki is een Japanse Geneeswijze die een evenwichtig functioneren ondersteunt. Het helpt je om eerlijk naar jezelf te kijken. De zachte energie van Reiki ondersteunt het herstellende vermogen van je lichaam. Reiki brengt je in diepe ontspanning en geeft je meer energie.

Het woord Reiki betekent mysterieuze atmosfeer, wonderbaarlijk teken. Het komt van de Japanse woorden rei universeel, en ki levensenergie. Reiki is een soort energetische healing. Energetische healing richt zich op de energievelden rondom het lichaam. Energie geneeskunde heeft tot doel de energiestroom te helpen en alle blokkades te verwijderen.

 

Cursus

 

Tijdens de Reiki cursus van 1 en 2 april leer je alles over Reiki. Je leert hoe het voelt en hoe je het als persoon ervaart. Reiki 1 is de eerste graad van drie. Reiki 1 gaat vooral over het helen van jezelf. Je leert jezelf kennen en de blokkades die je voelt worden gezuiverd.

 

Met Reiki 1 kan je een Reiki-behandeling geven aan jezelf, maar ook aan je dierbare om je heen. Deze verbinding wordt gemaakt door mij als (gecertificeerde) Reiki Master die de pure vorm van de Reiki-Usui methode overbrengt op de traditionele manier. De eerste graad, zoals ik die geef, bestaat uit een aantal vaste onderdelen die na de oprichting van het Usui-systeem van meester op leerling werden doorgegeven.

 

Wat gaan we doen tijdens de cursus:

  • Behandel posities leren;
  • Je leert andere mensen behandelen;
  • Genoeg tijd voor vragen;
  • 4 inwijdingen

Belangrijke informatie:

  • Zaterdag 1 en zondag 2 april 2023
  • 30 – 17.00 uur
  • € 300,- incl. btw, incl. certificering
  • Aardappelmarkt 19, Dordrecht

 

Na het halen van de cursus krijg je een certificaat Reiki 1. Ook kun je met handopleggingen jezelf en andere behandelen.

 

Meld je nu aan via

www.reikilia.nl/cursus/