Home > Agenda > WHAT’S COOKING?

WHAT’S COOKING?

Wil je meer richting in je leven en bewuste keuzes maken, maar weet je niet zo goed hoe je dit in je dagelijks leven brengt? Heb je het gevoel dat je je soms meer laat leiden door de waan van de dag, je carrière of wat de buitenwereld vindt, in plaats van wat jij zelf belangrijk vindt? Kortom heb je behoefte aan een kompas in jouw persoonlijke leven en werk van waaruit je kunt handelen?

Investeer in jezelf en ontdek tijdens What’s Cooking, waarin je aan de slag gaat met jouw persoonlijke waarden, wat echt belangrijk voor je is! Het programma is van 16:00 tot 22:00 uur en is inclusief kookkunsten van chef-kok Fons die in opleiding is geweest bij meesterkok Ron Blaauw.Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons de link naar een waardenvragenlijst en vragen we je een oefening in te vullen. De uitkomsten ga je vervolgens verdiepen en concreet maken tijdens What’s Cooking. De sessie wordt begeleid door Counselor/Coach Katja de Jong en Beroepscoach/ Barrett Values practitioner Annet van Essen.

 

Wat levert het je op?

– na afloop ken je jouw waarden en weet deze als een kompas te gebruiken

– je neemt gemakkelijker beslissingen

– je maakt keuzes die bij jou passen omdat je weet waar je voor staat

– je ervaart welke dingen er voor jou echt toe doen

– je weet hoe je jouw waarden kunt inzetten in je werk, persoonlijke leven of leiderschap

– je ontdekt, krijgt inspiratie en komt in beweging in co-creatie met andere deelnemers

 

Geïnteresseerd? Stuur dan even een PB dan sturen we je het hele programma toe!

katjadejong66@gmail.com

Leuk als je er bij bent!

#coaching #kernwaarden #jouwkompas #bewustzijn #lekkereten

Over What’s cooking?

Iedereen heeft wel iets wat in zijn hoofd borrelt. Iets waarmee hij/zij verder wil komen. Lastig of niet. Tijdens What’s Cooking vindt coaching&inspiratie in een kleine groep plaats, op een gedeeld relevant thema en in een informele setting waar ook nog eens uitstekend wordt gekookt. Het delen en horen van elkaars verhaal verbindt, inspireert en zet aan tot beweging.