Menu

Aanraders & Favorieten

Wij hebben onze ultieme aanraders en favorieten voor je op een rijtje gezet. Laat ons weten wat jouw favorieten zijn.

ABONNEMENT | Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen inverschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperktje practice doen! We noemenhet voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’. Word lid vanaf  slechts 10 euro per maand.

Word nu lid!

 

 

 

Een online Yogacursus voor beginners van 9 lessen. Beginnende Yogi’s leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van de Yoga aan en kunnen op deze manier lekker thuis, wanneer jij wilt en op je eigen tempo aan de slag met Yoga. Bij de cursus krijgen mensen bonusvideo’s over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen. Bestel de cursus hier.

 

 

 

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent ‘samenbrengen’ of ‘verbinden’. En Nidra betekent ‘slaap’. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werkop een dieper niveau. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning. Bestel de cursus hier.

 

 

In deze cursus ga je op reis door de zeven chakra’s met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken. Je zal een diepe ontspanning zoals nooit te voren ervaren, en werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen. Bestel de cursus hier.

 

 

 

 

Tijdens het luisteren van een meditatie of binaural beats, niets anders dan alleen deze geluiden. De noisecancelling van deze koptelefoon is de beste in zijn soort. Echt een must zodat je meer rustmomenten kan inbouwen. Bestel hem hier.

 

 

 

 

 

We zijn massaal verslaafd aan onze smartphone en ons brein krijgt geen moment rust. Gemiddelde schermtijd in nederland is tussen de 3 en 4 uur per dag! Las af en toe een smartphoneloze dag, week of maand en je voelt je energiepijl stijgen. In het begin even afkicken maar het is echt de moeite waard. Bestel hem hier.

Deze Sleep Plugs zijn de zachtste oordopjes op de markt. Daarnaast hebben de Sleep Plugs een zeer hoge dempingsfactor. Essentieel voor een goede nachtrust of voor stilte overdag. Bestel ze hier.