Menu

Aanraders & Favorieten

Wij hebben onze ultieme aanraders en favorieten voor je op een rijtje gezet. Staat jouw favoriet er niet tussen? Laat het ons weten en inspireer anderen.

Alles voor Yoga & Meditatie

Een gezond leven bereik je door je lichaam en geest in balans te brengen. Voeding, beweging én ontspanning zijn de sleutel tot deze balans. Superyoga.nl is een yoga winkel die kwaliteitsproducten biedt van de beste merken uit Nederland, Europa en de Verenigde Staten. Deze yoga producten gaan jarenlang mee en stimuleren een gezonde lifestyle.

Maak het je zelf zo comfortabel mogelijk met alles van onze favoriete online shop! Meditatiekussens, yogamatten, oogkussens, edelstenen en meer.

 

www.superyoga.nl

Balansportaal Whatsapp Groep

Op een laagdrempelige en positieve manier met elkaar in contact komen. Elkaar vragen stellen, informeren en steunen. Wat wil jij weten van iemand anders die tijdelijk is uitgeschakeld door burn out en stressklachten?

Hoe diegene de dag doorkomt?
Wat diegene doet voor afleiding?
Hoe hij of zij omgaat met vooroordelen en kritiek?
Hoe hij of zij een relatie gezond houdt?
Hoe de dag eruit ziet? Ultieme do’s en donts?

Vraag al je vragen en deel al je inzichten in de nieuwe Balansportaal appgroep. Kom op een positieve manier in contact met lotgenoten en werk samen aan herstel. Na het aanmelden word je toegevoegd in deze groep en blijf je daarin zolang jij dat wilt. Uiteraard kan je opzeggen wanneer je wilt. Wij raden je aan de meldingen te dempen zodat je alleen deelneemt aan het gesprek wanneer het jou uit komt.

Klik hier om je aan te melden!

Kelly Weekers #Happylife365 #LifeHacks365

Een handboek voor een leuker leven & 100 no-nonsense tips & tricks voor een leuker leven! Waarom moeilijk doen over geluk, als het ook makkelijk kan? Na het lezen van deze boeken besef je wat je vaak fout doet, maar ook hoezeer geluk voor het grijpen ligt in de meest simpele dingen. Inclusief een heerlijke dosis humor. Wij zijn groot fan!

Practice van Happy with Yoga

ABONNEMENT | Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen inverschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperktje practice doen! We noemenhet voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’. Word lid vanaf  slechts 10 euro per maand.

Word nu lid!

 

Minimalism – Netflix

 

Back to Reality Nokia

We zijn massaal verslaafd aan onze smartphone en ons brein krijgt geen moment rust. Gemiddelde schermtijd in Nederland is tussen de 3 en 4 uur per dag! Las af en toe een smartphoneloze dag, week of maand en je voelt je energiepijl stijgen. In het begin even afkicken maar het is echt de moeite waard. Bestel hem hier.

 

 

Medical Medium

Voor degene die ooit Pfeiffer hebben gehad is dit een absolute aanrader! Anthony William geeft goede uitleg over de materie en bovenal: hij komt met oplossingen. Echt een aanrader voor mensen die blijven kwakkelen met hun gezondheid en zowel in de reguliere als alternatieve zorg geen steun vinden.

 

Noisecancelling by SONY

Tijdens het luisteren van een meditatie of binaural beats, niets anders dan alleen deze geluiden. De noisecancelling van deze koptelefoon is de beste in zijn soort. Echt een must zodat je meer rustmomenten kan inbouwen. Bestel hem hier.

Online Yogacursus

Een online Yogacursus voor beginners van 9 lessen. Beginnende Yogi’s leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van de Yoga aan en kunnen op deze manier lekker thuis, wanneer jij wilt en op je eigen tempo aan de slag met Yoga. Bij de cursus krijgen mensen bonusvideo’s over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen. Bestel de cursus hier.

Beste oordopjes voor een goede nachtrust

Deze Sleep Plugs zijn de zachtste oordopjes op de markt. Daarnaast hebben de Sleep Plugs een zeer hoge dempingsfactor. Essentieel voor een goede nachtrust of voor stilte overdag. Bestel ze hier.

Je kunt je leven helen

‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay is het beste

te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Wereldwijd hebben al meer dan 50 miljoen mensen dit boek gelezen en de adviezen opgevolgd op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. En niet voor niets: Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest.

 

Leer jezelf weer opladen

Ben je altijd moe en gejaagd en heb je het gevoel dat je niet meer kan ontspannen? In 8 weken leer je je zelf aan weer op te laden en tot rust te komen, online en wanneer het jou uitkomt. Absolute aanrader!

E-cursus blijvend zelfvertrouwen

Veel mensen met burn out en stressklachten zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Ze twijfelen aan zichzelf en missen het geloof in eigen kunnen. Ze zijn vaak te kritisch en hebben toch nog te hoge verwachtingen van zichzelf. Het zelfvertrouwen is gedaald naar het vriespunt en ook dat is een enorme energieslurper.
Heb je het idee dat die onzekerheid je belemmert de dingen te doen die je ècht wilt doen? Ben je ook moe van die zelfkritiek en faalangst? Zelfvertrouwen is iets dat je kunt ontwikkelen. Geloof in jezelf en stop met twijfelen over je eigen kunnen.

 

Online Yoga Nidra

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent ‘samenbrengen’ of ‘verbinden’. En Nidra betekent ‘slaap’. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werkop een dieper niveau. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning. Bestel de cursus hier.