Menu

3 April – Yoga & Stress – Velp

Nooit meer stress hebben. Dat zou iedereen wel willen. Helaas kun je stress niet helemaal elimineren, want er zullen altijd stressvolle situaties terugkomen in je leven. Wat je wel kunt doen is leren omgaan met stress door de klachten op tijd te herkennen en bepaalde oefeningen in te zetten die je klachten zullen doen verminderen.

Misschien herken je klachten zoals spanning en pijn in je lichaam (vaak bovenrug, nek en schouders). Slecht slapen. Een hoge ademhaling. Je overbelast voelen. Overspoeld worden door emoties. Dat is niet niks en je bent hierin zeker niet de enige. Veel mensen ervaren stress en het is moeilijk om een gebalanceerd leven te hebben waarbij je genoeg ruimte inneemt om te rusten en herstellen.

 

Laat je een volledige middag onderdompelen in een workshop over stress. Wat is stress precies? Wat doet het met je lichaam? En hoe kun je yoga inzetten om met stress om te gaan en stress te verminderen? Er is ruimte voor theorie over stress, maar ook genoeg tijd voor yoga om je lichaam uit die stressvolle staat te halen. Ik hoop je dan te zien!

 

* Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Je hoeft niets te delen als je dat niet wilt. Je hoeft niet per se last te hebben van stress. Deze workshop is voor iedereen met interesse.

 

Wat krijg je:

Een workshop van 3,5 uur gevuld met theorie over stress, ademhalingsoefeningen, mindfulness, yin yoga en restorative yoga.

Thee en iets lekkers.

Een document waarin je later alles nog eens kunt nalezen.

Liefde en warmte van de docent 😉

 

Wanneer: vrijdag 3 april

Waar: Room4 Yoga Velp

Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Wie: door Anniek Gelissen

Kosten: €45

 

Aanmelden en vragen: www.anniekgelissen.com/yoga-workshops-nijmegen