Menu

28 Maart – Verbinding met jezelf – Uden

Een event speciaal voor vrouwen.

Door stress, maar blijven doorgaan zonder pauze, piekeren, heftige gebeurtenissen enz. kunnen we de connectie met onszelf kwijt raken. We weten niet goed meer wat we willen en leuk vinden, voelen ons onzeker, piekeren meer, krijgen vage lichamelijke klachten of voelen ons futloos.

Dit heeft invloed op hoe we ons leven leven én hoe we contact maken met de mensen om ons heen. De ander is een spiegel van onszelf. Omdat dit confronterend kan zijn, sluiten we ons vaak onbewust af in contact met anderen, wat “echte verbinding” maken in de weg staat.

Herken je dit bij jezelf en ben je toe aan weer in verbinding staan met jezelf en jouw vrouwelijke energie? Dan zijn deze 2 inspirerende en hartverwarmende workshop-dagen iets voor jou!

Wat betekent verbinding voor jou?

Hoe verbind jij je met jezelf… en anderen?

Zijn er blokkades die verdieping, verbinding in de weg staan?

Hoe sta je energetisch in verbinding met je vrouwenlijn (je moeder, oma en overgrootmoeder) en welke invloed heeft dit op hoe jij in het leven staat?

Dit zijn vragen waar we tijdens deze dagen mee aan de slag gaan.

Wat je kunt verwachten:

Creativiteit, ontspanning, samen zijn, lekker eten en drinken, gezelligheid, delen, inspiratie opdoen!

Ruimte voor verdieping en het verkrijgen van inzichten door systemisch werk (familie-opstelling), klankbeleving, mantra/zang, beweging en verstilling/meditatie.

Datum en tijd:

Zaterdag 28 maart 2020: Verbinding met jezelf & zaterdag 18 april 2020: Verbinding met jezelf en de ander (aan deze dag kun je alleen deelnemen als je ook dag 1 gevolgd hebt).

Inloop vanaf 10.15u, start om 10.30u tot 17u

Locatie:

Breukrand 303, 5403 LH Uden

Kosten zijn €65,- voor deelname aan één dag. Voor beide dagen betaal je €115,-.

Prijzen zijn incl. koffie, thee en water gedurende de dag en excl. lunch.

De lunch organiseren we in de vorm van potluck (ieder neemt iets mee om te delen), wij zorgen voor een kopje soep. Heb je een allergie of dieet? Fijn als je dan kan zorgen voor voldoende eten voor jezelf.

Nog vragen? 🙂 je kan altijd een berichtje sturen!

Tot snel!

Liefs,

Kelly van “De Geluidentuin” & Milou van “Lukkie”.