Menu

19 april – Yoga XL: Yoga & Slaap – Utrecht

Slecht slapen heeft enorme invloed op ons dagelijks leven. Misschien heb je kleine kinderen die je ’s nachts uit je slaap houden of heb je veel last van stress wat ook kan zorgen voor gebroken nachten. In deze Yoga XL aandacht voor houdingen en ademhalingsoefeningen die je in een ontspannen staat brengen en heerlijk zijn voor het slapen gaan. We eindigen met een relaxte yoga nidra sessie. Je ligt onder een deken in Savasana en ik begeleid jou met mijn stem door de verschillende fases heen. Deze vorm van yoga, letterlijk betekent het yoga slaap, brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning.

​Een Yoga XL les bestaat uit een (klein) deel theorie, maar vooral uit zelf oefenen, voelen en ontspannen. Heel interessant als je al yoga doet maar op zoek bent naar meer verdieping. Ook als je kennis wil maken met yoga en het thema je aanspreekt ben je van harte welkom! Yoga ervaring is dus niet nodig.

De lessen worden gegeven door Anne Elberse, yogadocent en yogatherapeut. Kijk voor meer info op haar website: www.anneelberse.nl. Op de website kun je reserveren, betalen kan op de dag zelf bij Kaffeetaria. Annuleren van de Yoga XL workshop kan uiterlijk 48 uur van tevoren, bij latere annulering zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Datum: 19 april 2020

Tijd: 11.00 – 13.00 uur

Kosten: 20 euro voor Yoga XL – inclusief een kopje koffie of thee bij Kaffeetaria

Zin om te blijven brunchen? Yoga XL + Brunch samen is 27,50 euro.

Locatie: Kaffeetaria – Saffierlaan 10 in Utrecht

Goed bereikbaar met auto & OV: Kaffeetaria is op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn. Ook kun je op zondag in de buurt gratis parkeren.

Vragen? Mail Anne Elberse op anne.elberse@gmail.com.