Menu

16 Juni – Actief Hoogsensitief – Rheeze

DINSDAG 16 JUNI 2020

De week van de HSP is een mooi initiatief van een kerngroep van HSP professionals. Dit is in het leven geroepen om elk jaar een week lang alle aandacht te geven aan hoogsensitiviteit. Door het hele land worden verschillende actviteiten georganiseerd rondom hoogsensitiviteit.

In week 25 op dinsdag 16 juni 2020 organiseer ik ook een middag! ACTIEF HOOGSENSITIEF!

Tijdens deze middag gaan we met alle deelnemers kijken naar onze hoogsensitieve eigenschap. Want mag het er wel echt zijn? Mogen wij er wel echt zijn? Accepteer jij dat jij deze eigenschap bezit? Zie jij ook de mooie kanten ervan? 

 

Vaker voelen we ons alleen en onbegrepen. We voelen zoveel, maar lang niet altijd is het in woorden te omschrijven. De druk om maar “gewoon te doen en mee te doen met onze buitenwereld zorgt er vaak voor dat we hoogsensitiviteit wegdrukken.

 

Het mag er niet zijn. Het is onhandig. Het is ongemakkelijk.

Maar wat nu als ik je zeg dat je wel van jezelf kunt gaan houden en van deze eigenschap. Wat als ik je uitleg wat er allemaal WEL mogelijk is met deze eigenschap. En wat nu als ik je ga leren hoe jij jezelf kunt gaan accepteren. En dat ik jou ga vertellen dat dit een hele belangrijke basis is voor jouw als HSP.

We gaan tijdens deze middag de verbinding aan met elkaar. Jouw muur afbrokkelen. Openheid creeren. Voelen en ervaren dat je niet de enige bent. We zijn samen. En ik weet uit ervaring hoe verrijkend dat kan zijn.

 

Tickets zijn € 47,-.

We starten om 13.15 uur en eindigen om 16.30 uur. Bij aankomst staat er lekker thee, koffie of wat verfrissends op je te wachten met wat lekkers en tussendoor zal er genoeg ruimte zijn om op te laden! Ik hoop jou te zien op dinsdag 16 juni a.s. bij De Rheezerkamer, Rheezerbrink 5 te Rheeze.

 

 

Hartelijke groet,

 

Karin Rutjes

www.karinrutjes.nl