Menu

16 februari: Yoga XL: Yoga & stress – Utrecht

In deze lekkere lange XL yogales neemt Anne je mee in de wereld van stress & wat yoga hierin kan betekenen. Wat gebeurt er je lijf als je stress hebt? Hoe kan yoga jou helpen om stress te herkennen? Welke ademhalingsoefeningen of houdingen kunnen helpen als je stress ervaart? En hoe neem je dit mee in je dagelijks leven?

Een Yoga XL les bestaat uit een (klein) deel theorie, maar vooral uit zelf oefenen, voelen en ontspannen. Heel interessant als je al yoga doet maar op zoek bent naar meer verdieping. Ook als je kennis wil maken met yoga en het thema je aanspreekt ben je van harte welkom! Yoga ervaring is dus niet nodig. 

De lessen worden gegeven door Anne Elberse, yogadocent en yogatherapeut. Kijk voor meer info op haar website: www.anneelberse.nl. Op de website kun je reserveren, betalen kan op de dag zelf bij Kaffeetaria. Annuleren van de Yoga XL workshop kan uiterlijk 48 uur van tevoren, bij latere annulering zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. 

Datum: 16 februari 2019

Tijd: 11.00 – 13.00 uur

Kosten: 20 euro voor Yoga XL – inclusief een kopje koffie of thee bij Kaffeetaria

Zin om te blijven brunchen? Yoga XL + Brunch samen is 27,50 euro. 

Locatie: Kaffeetaria – Saffierlaan 10 in Utrecht 

Goed bereikbaar met auto & OV: Kaffeetaria is op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn. Ook kun je op zondag in de buurt gratis parkeren.

Vragen? Mail Anne Elberse op anne.elberse@gmail.com